Sint-Amandsbasisschool Zuid
hoofdvestiging
Krysantenlaan 6
B-8500 Kortrijk

telefoon: +32 (0)56 22 50 27
gsm: +32 (0)478 97 96 12
e-mail: jan.luts@sabko.be

schoolraad: katrien.hanssens@sabko.be
ouderraad: ork@sabko.be

Sint-Amandsbasisschool Zuid
wijkvestiging
Wielewaallaan 26
B-8500 Kortrijk

telefoon: +32 (0)56 22 50 27
gsm: +32 (0)478 97 96 12
e-mail: jan.luts@sabko.be

schoolraad: katrien.hanssens@sabko.be
ouderraad:orw@sabko.be

Disclaimer

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan de samenstelling van deze site, is het toch mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is, dat er mensen op foto’s staan zonder expliciete toestemming. Wij trachten de getoonde informatie zo volledig mogelijk te houden en zo correct mogelijk om te springen met het gebruikte fotomateriaal. Mocht u toch problemen hebben dat de foto van uw zoon of dochter op de site komt, dan moet u dit schriftelijk melden aan de directie. Daarna zullen we onmiddellijk de betreffende foto’s verwijderen.

Wij sluiten echter alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei schade, direct of indirect, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van onze site en/of de informatie, of met de tijdelijke onmogelijkheid om www.saz.be te kunnen raadplegen. Daarnaast zijn wij niet aansprakelijk voor schade, direct of indirect, die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van de site verkregen is.

Indien u onvolledigheden, foutieve informatie mocht opmerken of als u niet wenst dat uw foto online staat , gelieve ons dan een seintje te geven zodat we de nodige aanpassingen kunnen doen. Mail naar saz@sabko.be

Eventuele wijzigingen aan de informatie kunnen te allen tijde worden doorgevoerd, zonder voorafgaande kennisgeving.

Contactformulier

Contactformulier

Bezig met versturen